Midan


Hotel Midan was enkele decennia geleden, samen met het Rubensplein reeds één van de trekpleisters van Knokke.
Winter en zomer was én is dit plein een aantrekkingspool voor vaste bewoners, tweede verblijvers en dagjesmensen.

Vandaag is het Rubensplein het plein bij uitstek, dankzij de aanwezigheid van gekende restaurants en uitstekende traiteurs, in combinatie van de nabijheid van de winkelstraten.
De combinatie van zeezicht en de centrale liggingzorgt ervoor dat het Rubensplein één van de toplocaties op de zeedijk van Knokke is. 

Het project voorziet een volledige nieuwbouwresidentie, waarin appartementen, mezzanines en duplexen beschikbaar zijn.
Alle panden hebben ruime woonkamers (6,5m gevelbreedte), een halfopen keuken, 3 slaapkamers, bad- en douchekamer.
Minstens 2 parkeergelegenheden per appartement.

De combinatie van een luxueuze afwerking, ideale situering, hoogwaardige architectuur en de aanwezigheid van garages in het gebouw zorgen dat dit project uw aandacht meer dan waard is!
 


Een buitenverblijf is meer dan alleen bakstenen... Hier staan comfort, rust en levenskwaliteit centraal. Om deze onderdelen te bekomen, moet een koper kunnen genieten van SERVICE. Dankzij de uiterst centrale ligging van het project "Midan" kan men dit bekomen, zonder hiervoor extra kosten te betalen! Alle faciliteiten zijn aanwezig op enkele passen van uw appartement; restaurants voor een snelle hap of culinair tafelen, traiteurs, bakkers, vishandels, slagerijen, maar ook praktische zaken zoals apotheek, krantenwinkel, grootwarenhuis, wijnhandel,...
Het Rubensplein is daarnaast ook op een steenworp van de belangrijkste winkelstraten van Knokke!

Klik hier om alle faciliteiten in de buurt te ontdekken...
 


 

Prijs vanaf: €1.595.000
Locatie op kaart: Midan

Beschikbare panden voor dit project

  • Midan 1.1.: Mooi nieuwbouwappartement met uitgestrekt zicht over de zee en het bruisende Rubensplein Prijs: €1.595.000 3 Midan 1.1.: Mooi nieuwbouwappartement met uitgestrekt zicht over de zee en…