Verkoop Knokke

Wie op zoek is naar een riante villa in Duinbergen tot het Zoute , een appartement met zeezicht , een bescheiden huisje of studio , is bij Immo New Schmitz aan het juiste adres.

Aankoop en verkoop Knokke

Wij geven u bijstand en professioneel advies bij de aankoop van uw droomwoning. Immo New Schmitz is dé partner bij de aankoop of verkoop van uw pand gelegen in en rond Knokke. Door onze jarenlange ervaring zijn wij hét kantoor om enerzijds het geschikte pand te vinden voor u , en anderzijds zo snel mogelijk de kandidaat-koper te vinden voor uw pand. Door onze centrale ligging kunnen wij u een ruime keuze aan panden voorstellen die gelegen zijn van Heist, Duinbergen, Albertstrand, Knokke- centrum tot en met het Zoute.

Nieuwbouw verkoop Knokke

Immo New Schmitz kan u een aantal mooie vastgoed projecten aanbieden voor verkoop in Knokke. Onze projecten worden gekenmerkt door hun hoogstaande afwerking en goede ligging. Wij werken samen met diverse bouwpromotoren, die grote spelers zijn op de vastgoedmarkt aan de kust. Dit zijn ervaren professionals die reeds vele gebouwen gerealiseerd hebben in en rond Knokke. Naast hun jarenlange ervaring , zijn deze promotoren omringd door erkende architecten en aannemers. Hierdoor kunnen wij u in het volste vertrouwen deze projecten aanbieden. Bekijk ons huidig aanbod nieuwbouw projecten voor verkoop in Knokke.

Verkoop knokke

Naast nieuwbouw bestaat ons aanbod grotendeels uit een vooraf geselecteerde portefeuille van panden in herverkoop. Wij kunnen u mooie panden aanbieden van Zeebrugge- Jachthaven, tot over Heist, Duinbergen, Albertstrand, Knokke- centrum tot en met het Zoute.
In deze regio’s kunnen wij u alle soorten panden aanbieden, zowel van studio's, appartementen met 1, 2, 3 of meer slaapkamers tot prachtige villa's of huizen. Dit zijn zowel recente alsook te renoveren panden, die u dan zelf kan afwerken, volledig naar uw smaak.

Verkoop uw woning in Knokke

U bent eigenaar van een pand dat u wenst te verkopen? Ook hier staat Immo New Schmitz u bij met raad en daad. Door de jarenlange ervaring, gecombineerd met een up-to-date marktkennis, kunnen wij, via een vrijblijvende schatting, een exacte vraag- en verkoopprijs op uw eigendom plakken. Uw appartement, huis of villa verkopen? Neem vrijblijvend contact op met ons!
Immo New Schmitz kan, dankzij een grote klantenportefeuille, uw pand direct met resultaat voorstellen. Daarnaast doen wij ook de nodige inspanningen om uw pand aan te bieden aan andere klanten via internet (onze vernieuwde website, sites zoals immoweb.be, vlan.be, vastgoedinknokke.be...) en via onze etalage, die dankzij onze commerciële ligging op de zeedijk veel mensen bekijken. Daarnaast voorzien wij advertenties in de nationale en regionale geschreven media onder de rubriek "verkoop Knokke".

Bekijk nieuwbouw pandenBekijk herverkoop panden