Te huur Knokke

Op zoek naar een appartement of villa te huur in Knokke? Een heerlijke wafel bij Siska, flaneren langs de meest exclusieve winkels, een aperitiefje op strand, een dineetje met zicht op zee, uw cultuur wat bijschaven of gewoon een fietstochtje door de polders, u kan het allemaal in Knokke, dit en nog zoveel meer...

Vakantiewoningen te huur - Knokke

U bent op zoek naar een appartement of villa te huur in Knokke ? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Immo New Schmitz heeft u keuze uit meer dan 250 vakantiewoningen in Knokke, te huur op jaar- en/of seizoensbasis. Wij verhuren appartementen en villa's met een prima prijs/kwaliteitsverhouding, geschikt voor elk budget.

Wenst u een vakantieverblijf te huren of te verhuren ? Kom gerust bij ons langs!

Te huur Knokke : Jaarverhuur

Huren in Knokke, een verstandige beslissing! Wil u Knokke à Heist , Duinbergen of het Zoute beleven tijdens elk jaargetijde, dan is huren op termijn de ideale oplossing. U kan tijdens een kort, middellang of lang verblijf in onze mondaine badplaats ondervinden in welke specifieke buurt u, tijdelijk of definitief, zou willen verblijven. Zij het met zicht op zee, op de chique winkelstraten of op de uitgestrekte, ongerepte polders. Immo New Schmitz kan u hierbij beslist deskundig begeleiden.

De infrastructuur van Knokke maakt de badplaats aantrekkelijk voor zowel residenten als tweede verblijvers, voor jong en oud, en dat tijdens elk verschillend seizoen.

Eens u proefde van de prestige van deze bruisende en toch rustige badplaats zal u snel overtuigd zijn van de meerwaarde van de levenskwaliteit. Eerst een tijdje huren alvorens tot aankoop over te gaan is altijd een slimme keuze.

Te huur in Knokke : Seizoensverhuur

Dankzij onze uitstekende service staat Immo New Schmitz garant voor uw zorgeloze vakantie! Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de te huur aangeboden vakantiewoningen.

Onze website brengt u een selectie van panden die te huur in Knokke per maand, 14 dagen of last minute ook per week. Dit is slechts een greep uit ons aanbod; indien u het volledig aanbod wenst te krijgen, stuur ons dan een email met de vermelding van de gewenste periode , ligging en aantal slaapplaatsen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een lijstje door met panden die nog te huur zijn.

Wij vinden beslist het geschikte vakantieverblijf te huur in Knokke!

Bekijk jaarverhuur pandenBekijk seizoensverhuur panden